Oufit: casual chic voor oud & nieuw

Niet iedereen is gek op glitter & glamour, ook niet tijdens de feestdagen. Ik ben één van die personen. Bekijk hier mijn casual outfit voor oud en nieuw.

Ik draag niet al te graag jurkjes tijdens de feestdagen. De grootste reden is dat ik ze meestal niet comfortabel vind zitten en comfort staat bij mij op één. Daarom heb ik voor deze outfit mijn boyfriend jeans van Forever21 uit de kast getrokken. Mijn zijden blouse van H&M maakt de outfit meer formeel en minder stoer.


Ik houd er van om stoer en vrouwelijk te mixen in mijn outfits. Vanwege het feestelijk thema, draag ik onder mijn boyfriend jeans deze bordeaux kleurige hakken van H&M. De mini cross bag die ik draag is van Primark. Ook draag ik altijd nagellak! Er gaat geen dag voorbij dat ik geen nagellak op heb. Met de feestdagen leek het mij leuk om deze glitter dip dye op te doen. De enige glitters in mijn outfit!

Comments

comments