Celebrity couple 2014!

De afgelopen twee weken kon je stemmen op je favoriete celebrity couple van 2014. Deze beauty en hottie zijn volgens jullie hét stel van 2014!

Leuk dat jullie de afgelopen twee weken zo enthousiast hebben gestemd op jullie favo celeb couples. Check hieronder de top 5!

Op nummer 5 is geëindigd:  Zayn Malik & Perrie Edwards! Ondanks dat de twee hun bruiloft hebben uitgesteld, zijn ze nog helemaal verliefd op elkaar. Perrie vierde de Kerst daarom gezellig bij Zayn en zijn familie.

Chloë Moretz & Brooklyn Beckham staan op nummer 4 in de top 5. De twee zijn helemaal gek op elkaar. Gelukkig kan Chloë het ook goed vinden met Victoria Beckham. Volgens de actrice is Victoria namelijk een geweldig persoon.

Nummer 3: Vanessa Hudgens & Austin Butler. Vanessa en Austin zijn nu al 3 jaar samen en nog steeds helemaal happy met elkaar. Deze kerstfoto is té schattig.

Op nummer 2 staan Ashton Kutcher en Mila Kunis. Mila en Ashton zijn een perfect match. Mila kreeg op haar 17e zelfs haar eerste zoen van Ashton. It was meant to be.

Op nummer 1 is geëindigd: Blake Lively en Ryan Reynolds! Zij zijn volgens jullie hét stel van 2014!

(Bron foto’s: Instagram & Just Jared)

Comments

comments