Celebs die met elkaar willen samenwerken

Wij worden helemaal enthousiast bij de gedachten om onze favo celeb te ontmoeten. Ook worden celebs enthousiast om hun idool te zien, helemaal om met ze samen te werken. Check hier een lijstje met sterren die graag met een andere celeb willen samenwerken. 

Backstreet boys X Lady Gaga
Tijdens een Q&A vertelde Howie Dorough (zanger Backstreet boys) dat ze dolgraag met Lady Gaga een nummer willen opnemen. “Ze is de nieuwe Madonna, we vinden haar stijl heel cool.”Daniel Radcliff x Jennifer Lawrence x George Clooney
Tijdens een chatsessie op Reddit vertelde Daniel dat hij graag een keer met actrice Jennifer Lawrence en acteur George Clooney wil samenwerken. “Ik wil graag met mensen werken op wie je kan vertrouwen en die zorgen voor een goede sfeer. Zij zijn absoluut zulke mensen.”

Jason Derulo x Fall Out Boy
In een interview met Ryan Seacrest vertelde Jason dat hij het superleuk zou vinden om samen te werken met Fall Out Boy. “Ik ben een groot fan van FOB. Het zijn zelfs vrienden van me. Ze zijn geweldig.”

Justin Bieber x Beyoncé
Justin Bieber droomt ervan om samen te werken met Queen Bey. Hij vindt haar een van de grootste sterren in de muziek.

Ariana Grande x Demi Lovato
Beide zangeressen willen dolgraag samen een song opnemen. Helaas is het er nog niet van gekomen vertelt Demi aan Popstop TV. “We zijn nog niet bezig met het opnemen van een lied. Ariana heeft me al eens een nummer gestuurd, maar helaas had ik op dat moment geen tijd om een nieuwe track op te nemen. Ik wil het nog wel heel graag doen”, liet Demi weten.

Taylor Swift x Eminem
T-Swift zou het geweldig vinden om samen te werken met Eminem. “Ik hou heel erg van hip-hop. Niemand wil me horen rappen, maar dan kan ik het refrein wel zingen”, vertelde Taylor in een interview met InStyle.

Emma Watson x Ryan Gosling
Emma is een groot fan van Ryan Gosling. Een half jaar geleden ging het gerucht dat Emma de rol van Ana zou spelen in de Fifty Shades of Grey film, maar dat was out of the question. Toch zou ze de rol wél overwegen als Ryan Gosling, Christian speelde in de film.

 

Selena Gomez x Jason Mraz
Sinds Selena Gomez een keer naar het concert van Jason Mraz is geweest, heeft ze stiemen een crush op de zanger. Ze zou dolgraag een keer met Jason willen samenwerken. Daarnaast ziet de actrice/zangeres het ook wel zitten om met Shia LaBeouf, Emile Hirsch en Ryan Gosling in een film te spelen.

(Bron foto’s: Zimbio en Just Jared)

Comments

comments