Celebs en hun pre-fame job

Celebs hebben vaak een glamorous leven door hun dream job. Maar veel van hen zijn net als jij begonnen met een bijbaantje. Check hier waar sterren werkten voordat ze beroemd werden.

Winkels
Het eerste baantje van Kanye West was bij kledingzaak Gap. Hij werkte daar als assistent verkoopmedewerker.

One Direction-hottie Louis Tomlinson had bijbaantje voor hij auditie deed voor X-Factor. De zanger werkte namelijk bij speelgoedzaak Toys “R” Us.

Voordat actrice Shailene Woodley op het grote scherm te zien was, werkte ze bij kledingzaak American Apparel. “De dag dat ik ontslag nam, was ik zo bang om dit aan mijn manager te vertellen. Ik ging stoppen omdat ik in de film The Desendants ging spelen. Ik voelde me zo slecht, maar mijn manager was juist heel blij voor me”, vertelt de actrice in een interview met US Weekly.

Actrice Lea Michele werkte in de deli van haar vader.

Lady Gaga werkte bij een restaurant toen ze 15 was. Met het geld dat ze verdiende ging ze naar jazz shows.

Rachel McAdams, P!nk, James Franco, Queen Latifah en Jennifer Hudson werkten vroeger allemaal bij een fastfoodrestaurant. Rachel, P!nk en James werkten bij McDonalds. Jennifer en Queen Latifah verdienden hun geld bij Burger King.

Zanger Harry Styles (One Direction) werkte bij een bakkerij. Volgens Harry was hij zelfs best goed in zijn werk en werkte hij er in totaal twee en een half jaar. “Ik werkte er met veel oude vrouwen. Altijd als ik thuis ben, ga ik bij de bakkerij langs om te kijken hoe het met ze gaat.” Awh how cute.

Alhoewel Miley Cyrus al op jonge leeftijd begon met acteren en zingen, heeft ze ook nog een tijdje bij een schoonmaakbedrijfje gewerkt. Ze was nog maar 11 jaar en ze vond het zelfs heel leuk om te doen.

Jong geleerd is oud gedaan. Toen Channing Tatum 19 jaar was, werkte hij voor 8 maanden als een stripper. Geen wonder dat hij het als stripper in Magic Mike zo goed doet.

Zangeres Perrie Edwars (Little Mix) werkte bij een kapsalon. Het enige wat ze toen deed was het wassen van haar, de vloer dweilen en spullen opruimen.

Mariah Carey heeft meerdere baantjes gehad, terwijl ze haar muziekcarrière van de grond probeerde te krijgen. Ze werkte een tijdje in een kapsalon en was ook een serveerster.

Jennifer Aniston verdiende back in the days, geld bij als telemarketier.

Taylor Swift is naar eigen zeggen obsessed with Christmas. Het verbaasd ons dan ook niks dat de zangeres bij een kerstbomenkwekerij heeft gewerkt.

(Bron foto: Twitter & Just Jared)

Comments

comments