Celebs met hun nieuwe hairdo

Deze week zagen we al dat Ashley Tisdale een nieuw kleurtje in haar lokken heeft, maar zij is niet de enige celeb met een major hair change. Check hier welke sterren nog meer een nieuwe coupe hebben.

Kristin Cavallari vond het hoogtijd om de schaar in haar blonde lokken te zetten. De 27-jarige zette een foto op Instagram waarop te zien was dat ze veel haar heeft afgeknipt. Het eindresultaat is gorgeous!

Demi Lovato is geen vreemde als het gaat om haar lokken verven. De zangeres heeft alle kleuren van de regenboog al eens in d’r haren gehad. Demi vond dat het hoogtijd werd voor een new colour in her hair. Via Instagram kondigde ze aan dat ze meer kleur in haar leven moest hebben. Deze keer ging ze voor blauw!

Als Ashley Tisdale haar haren verft, kan bestie Vanessa Hudgens niet achterblijven. Ook Vanessa kondigde via Instagram aan dat ze een nieuwe hairdo kreeg. Vanessa gaat voor felrood. 

De haircut change van Shailene Woodley is niet zo extreem veranderd als die van de ladies hierboven. De actrice heeft haar pixie kapsel iets lichter geverfd.

(Bron Foto: Just Jared/ Instagram)

Comments

comments