Celebs x Christmas

Benieuwd hoe de celebs zich hebben voorbereid op kerst? Check het hier!

Karlie Kloss
Ieder jaar staat Karlie Kloss met haar moeder een hele dag in de keuken om de lekkerste treats voor vrienden en familie te maken. “Deze goodies zijn gemaakt met een heleboel liefde”, laat Karlie weten op haar Instagram.

Lorde
Lorde gaat voor oldskool. De zangeres heeft voor haar vrienden zelf kerstkaarten gemaakt. Looks good!


Lucy Hale
Ook Lucy Hale is aan het bakken geslagen. De zangeres en actrice maakte zelf een ginger bread huisje. Ook deelde de Pretty Little Liars-ster een foto van toen ze 4 jaar was tijdens de kerst. So cute!

Ashley Tisdale
De pasgetrouwde Ashley is klaar voor de kerst! “Christmas at Casa de French! Home Alone 2, kerstboom en gingerbread koekjes. Wij zijn er klaar voor”, deelt Ashley op Instagram.

Kris Jenner
Dacht jij dat er een kerstbom in jouw huis was ontploft? Think again. Kris Jenner bewijst dat zij de queen is van kerstdecoraties. Bij de Kardashians is het een groot kerst wonderland. Over de top gaan? Wat is dat? 

Gigi Hadid
Supermodel Gigi Hadid maakte zelf Xmas cookies, hoe leuk zijn ze geworden?! Looks very tasty!

Taylor Swift
Ook Taylor Swift loves Christmas en pakt uit met de kerst, we hadden ook niet anders verwacht. Haar kerstboom ziet er geweldig uit! 

Niall Horan
Ook in huize Noran, mag een kerstboom niet ontbreken. De One Direction-hottie houdt enorm veel van kerst.

Demi Lovato
Demi Lovato ging samen met haar superschattige hondje Christmas inkopen doen. “Na een lange dag shoppen… Buddy is helemaal uitgeput #mommasboy”, zet Demi op Instagram.

Beyoncé
Welke periode het van het jaar ook is, Queen Bey ziet er altijd weer stylish uit! Ook haar dochtertje Blue Ivy heeft de (kerst)smaak goed te pakken.

Kaley Cuoco
Actrice Kaley Cuoco strikes a pose voor de kerstbomen met haar hubbie en haar überschattige hondjes.

Lady Gaga
Ook Lady Gaga knows how to decorate a tree, maar dan natuurlijk wel op de manier à la Gaga. Heb jij de hamburger in de boom al gespot?

(Bron foto’s: Instagram)

 

Comments

comments