CFDA Awards

De modefeestjes blijven maar komen. Gisteren waren de CFDA awards. Zie hier de mooiste rode loper looks en wie er gewonnen hebben.

De CFDA Awards oftewel de Council of Fashion Designers of America Awards is één van de belangrijkste mode evenementen. De avond hoort te gaan over de beste modeontwerpers, maar dit was gisteren niet het geval. Rihanna was namelijk de ster van de avond. De zangeres won de award voor Fashion Icon Of The Year. En schitterde (en dan letterlijk) in een Swarovski jurk gemaakt door Adam Selman. Iedereen had het over de doorzichtige jurk van Riri, veel vonden dat het een beetje te ver ging aangezien je alles door de kristallen heen ziet.

Er waren natuurlijk ook ontwerpers die een beetje in de spotlight stonden. Zo won onze favoriete tweeling Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen met hun merk The Row de award voor Accessoires Designer Of The Year. Joseph Altuzarra won de award voor beste ontwerper van vrouwenkleding.

Er waren natuurlijk nog veel meer modemensen op het evenement en ze zagen allemaal prachtig uit. Zie hier de winnaars en de mooiste looks.


(Bron: Justjared)

Comments

comments