The Challenge: Celebrity faking!

Men neme een oversized zonnebril, een gespierde collega van de Donald Duck en de huge ass auto van mijn schoonvader. Op naar de PC Hooftstraat! Hoeveel mensen trappen erin dat ik een celebrity ben?

Toen ik van mijn mede-Angels de challenge kreeg om me voor te doen als een celebrity, was ik meteen enthousiast. Stiekem heb ik altijd wel willen weten hoe het voelt om achterna gezeten te worden door hysterische fans en paparazzi. Nadat er verschillende namen over tafel waren gesmeten (Miley Cyrus! Taylor Swift!), waren we er eindelijk over uit onder welke naam ik door de PC Hooftstraat zou paraderen. Mijn celebrity look-a-like? Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson. Zou het me lukken om een handtekening uit te delen?

Pfff. Gevolgd worden door een groep mensen is een bizarre ervaring. Ik werd er echt verschrikkelijk zenuwachtig van. Wat was ik blij toen ik na deze dag weer ‘anoniem’ kon rondlopen in mijn dorp. Gaaf om een keer mee te maken, maar alsjeblieft: nóóit meer.

Wie is jouw celebrity look-a-like?

Comments

comments