The Challenge: Make-up aanbrengen in een achtbaan

Is dit een extreme make-over? Nee, van mijn lieve collega Angels kreeg ik de opdracht om mijn make-up binnen 3 minuten in een achtbaan te doen… Ik kan je vertellen, dit is niet makkelijk!


Ik als echte dare-devil en make-up addict moest ik natuurlijk wel een stoere beauty challenge krijgen, maar dat ze het me zo moeilijk gingen maken had ik nooit verwacht. Normaal gesproken doe je bij de ‘3 minute make-up challenge’ gewoon je make-up binnen 3 minuten. Ik moest mijn make-up niet alleen binnen deze 3 minuten doen. Ik moest ook de opdracht ook nog eens in de hoogste, snelste en langste achtbaan van Nederland uitvoeren!


Zoals je kunt zien was dit een compleet fiasco. Je make-up in een achtbaan doen is een stuk moeilijker dan het lijkt. Vooral de lippenstift was echt een drama! Mijn droom om helemaal alleen in een achtbaan te zitten is in ieder geval uitgekomen en afgestreept van mijn bucket-list. Thanks Toverland!

Ben nog aan het bijkomen hiervan. Ik hoop dat je in ieder geval een beetje hebt kunnen lachen ;)

*De Fashionista redactie raad af om deze challenge zelf proberen uit te voeren. Dit hebben wij kunnen doen na een duidelijk overleg met het attractiepark en onder toezicht van hun personeel/beveiliging.

Comments

comments