Channing Tatum gaat regisseren

Naast acteren gaat Channing Tatum nu ook regisseren! Check hier meer.

Channing Tatum houdt wel van een uitdaging en stort zich daarom op een nieuw project. De hottie gaat met Reid Carolin (met wie hij ook samenwerkte toen hij in 22 Jump street en Magic Mike speelde) werken aan de verfilming van het boek Forgive me, Leonard Peacock geschreven door Matthew Quick. Nice move Channing!

Channing zegt hiermee even goodbye to comedies. Het verhaal is namelijk really dramatic. Forgive me, Leonard Peacock gaat over een middelbare scholier met veel problemen. Hij is van plan om zijn beste vriend te vermoorden en daarna zichzelf. Channing gaat zelf ook in de film spelen. Hij zal de leraar spelen die de jongen probeert te helpen om zijn leven op de rails te krijgen.

Matthew Quick schreef ook het verhaal Silver Linings Playbook, dat een enorme hit werd en meerdere Oscar-nominaties kreeg. Waarvoor Jennifer Lawrence de award voor beste actrice in de wacht sleepte.

We moeten helaas nog even wachten op de film. Hottie Channing moet eerst nog een scriptschrijver aannemen. Wij zijn nu al benieuwd naar de film!

(Bron foto: Just Jared)

 

Comments

comments