Cherry blossom nail art

Inspiratie kun je echt halen uit de meest random dingen. Dit mooie flesje van Arizona Green Tea ken je vast wel. Ik vind de cherry blossom bloemen op het flesje echt pretty. Zo mooi dat ik er inspiratie van kreeg voor nail art.

Ik ben eigenlijk helemaal niet thuis in de wereld van nail art en heb ook geen geduld voor al die kleine details. Maar dit was echt een goede manier om mijn geduld te testen. En wie had het gedacht: ik vond het leuk om te doen! Ik zal je in deze post laten zien hoe je de cherry blossom nail art maakt.

Welke kleuren nagellak heb je nodig?


– een base coat (tegen verkleuring van je nagels)
– groen
– magenta roze
– zwart
– een top coat (zodat je nagellak lang blijft zitten)


Ik heb alle hebbedingetjes voor nail art niet in huis, dus heb ik een speld en haarspeldje gebruikt voor de versiering. En ja: het werkt ;-).

Aan de slag


1. Als de base coat is opgedroogd lak je, je nagels groen
2. Dip je speldje in de zwarte nagellak en maak de takken
3. Laat het priegelwerk maar beginnen. Maak met de roze nagellak* bloem-patronen op de takjes
4. Maak met je zwarte nagellak een paar dunne lijntjes op het bloemetje

Herhaal deze stappen op alle nagels. En vergeet de top coat niet!

*Ik heb de roze nagellak nog een beetje lichter gemaakt met een witte lak. Ik vond dat toch mooier.

Klaar! 


Oh yeah, ik ben blij met het resultaat. Nu kijk ik niet meer alleen maar naar het flesje, maar naar mijn pretty cherry blossom nagels. Wie weet waar ik de volgende keer mijn inspiratie vandaan haal. We zullen zien!

Comments

comments