Christmas playlist

Deze nummers mogen niet ontbreken op jouw Christmas playlist!


Alhoewel er honderden kerstnummers zijn waar we non-stop naar luisteren, mogen deze tracks zeker niet ontbreken op jouw Christmas playlist!

Bianca Ryan – Why Couldn’t it be Christmas Everyday?
Als je alleen naar haar stem luistert, kan je je bijna niet voorstellen dat Bianca pas 13 jaar oud was toen ze dit nummer opnam.  Bianca is nu 20 jaar en is nog steeds bezig met muziek ook is ze bezig met een acteercarrière.

Train – Shake up Christmas
Van dit nummer kan je alleen maar happy worden. 22 maart treedt train op in de Heineken Music Hall! Je kan nog steeds kaartjes scoren!

Melanie Thornton – Wonderful Dream
Alleen al door de Coco Cola op tv te zien wordt jouw kerst compleet, helemaal door hét kerstnummer van Melanie Thornton.

Britney Spears-  Only Wish This Year
Terwijl dit nog een van de ‘nieuwere’ kerstnummers is, is deze song alweer 14 jaar geleden opgenomen! Hij blijft een van onze favorieten.

Band Aid – Do they know it’s Christmas time
Van dit nummer zijn meerdere versies en ze klinken allemaal geweldig.  Op 17 november kwam de nieuwste versie van het nummer uit met artiesten als One Direction, Sam Smith, Rita Ora en Ellie Goulding. Deze keer probeerden de artiesten geld in te zamelen voor Ebola.


Bobby Helms – Jingle Bell Rock
De eerste keer dat jij dit nummer hoorde, was waarschijnlijk in de film Mean Girls. Alhoewel wij de versie à la Lindsay Lohan in ons hoofd hebben, is het origineel van Bobby Helms (1957)


Wham – Last Christmas
De song Last Christmas een van de nummers die het meest door celebs werd gecoverd. Zo hebben Hilary Duff, Ariana Grande, Taylor Swift en Ashley Tisdale allemaal hun eigen draai aan het nummer gegeven.

Faith Hill – Where Are You Christmas
Where are you Christmas is de soundtrack van de film How The Grinch Stole Christmas. Alleen al door de eerste 10 seconden van dit nummer te luisteren, krijg je spontaan zin om de film te kijken!

Taylor Swift – Christmas Must Be Something More
Taylor Swift loves Christmas. Voordat ze rich en famous was, heeft ze zelf een tijdje bij een kerstbomenkwekerij gewerkt. Het verbaasd ons dan ook niks dat Tay ook een Christmas song heeft.

Ariana Grande – Santa tell me
Een van de nieuwste kersttracks is het nummer Santa Tell Me van Ariana Grande. De videoclip is gloednieuw, deze werd 12 december uitgebracht.

Mariah Carey  – All i want for Christmas
Zonder het nummer All I want for Christmas is het geen kerst. Dus draai de speakers maar even op full-sound en zing uit volle borst mee met Mariah Carey!

Wat is jouw favo kerstnummer?

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments