Clean out your closet!

Nog even en het is alweer 2015! Natuurlijk wil je het nieuwe jaar goed beginnen. Daarom is het nu dé tijd om jouw garderobekast eens flink op te ruimen. Pamela vertelt jou hoe jij het beste jouw garderobekast kunt opruimen door middel van een paar simpele tips!

Mijn garderobekast hangt best vol. Toch, elke keer als ik ervoor sta om een outfit te pakken denk ik: “Ik heb niks om aan te doen”. Herkenbaar? Tijd om jouw garderobekast eens flink onder handen te nemen. Jij hebt vast ook wel shirts in je kast liggen die je eigenlijk niet meer draagt. Deze kun je eventueel verkopen of doneren aan het goede doel. Het is erg fijn om het jaar te beginnen met een opgeruimde garderobekast. Hier een paar handige tips om je garderobekast te ordenen.

1. Hang/leg soort bij soort. Hang jouw broeken bij je broeken en maak een stapel met alleen T-shirts. Door alle soorten kleding bij elkaar te houden wordt het overzichtelijker in je garderobekast. Dit scheelt ook bij het uitkiezen van je outfit.

2. Breng een volgorde aan in jouw garderobekast. Hang je kleding bijvoorbeeld op kleur. Hierdoor is het makkelijker om een bepaald kledingstuk te vinden. Niet zo’n fan van het op kleur hangen? Hang dan jouw kleding op seizoen. Je zomerkleding draag je immers toch niet in de winter.

3. Koop een paar bakken, bijvoorbeeld bij de IKEA. In deze bakken kun je riemen, sjaaltjes, panty’s en andere kleine losse items leggen. Zo blijft je kast netjes en heb je al jouw losse items binnen handbereik.

4. De laatste en misschien wel de belangrijkste tip is; houd het bij! Natuurlijk heb je geen zin om telkens je kast op te ruimen. Als je het elke keer bijhoudt hoef je nooit meer een dag bezig te zijn met het ordenen van je kast.

Nu je kast goed is opgeruimd is er weer volop ruimte voor nieuwe kleding. Ben je gek op online winkelen, maar heb je geen zin om van webshop naar webshop te gaan? Dan is de Swipe & Shop app echt iets voor jou! In de applicatie kun je de leukste items bekijken van al jouw favoriete webshops! Download de app ook!

Comments

comments