Confessions #1: Graciela

Psttt….wat niet iedereen over mij weet is…

Dat ik eigenlijk een bril draag! Ik ben niet stekeblind hoor :P Daarom draag ik hem ook alleen om mijn favoriete series te kijken (PLL en SATC). Oh ja, en als ik naar de bios ga nauurlijk. Eigenlijk moet ik hem gewoon altijd dragen (ja mam ik weet het).

Here’s why:

  1. als ik met de trein ga, loop ik altijd als een debiel te knijpen met m’n ogen of sta ik op en neer te springen onder het bord met tijden om te kijken of ik wel de goede trein in stap.
  2. Bekenden zien mij altijd, maar ik hen niet. Sorry als je mij een keer tegenkomt en ik je niet vanuit de verte al herken, maar pas als je voor me staat. Ik had je echt niet gezien, echt echt niet!
  3. Ik lijk er ouder door (voordeel!). Ik word zonder bril namelijk nooit ouder dan 18 geschat terwijl ik al 25 ben. OMG zelfs een keer 15?! En dat was vorig jaar… What’s wrong with people!

Check hieronder mijn mini collectie brillen.

Wat vinden jullie van een bril dragen? Love it or hate it?

Comments

comments