Cool blue, denim on denim!

Denim on denim was een lange tijd echt een no-go. De gruwelbeelden van Justin Timberlake en Britney Spears in hun matchende denim look uit 2001 komen weer bij ons naar boven. (google it ;)) Toch wordt er steeds vaker denim on denim gespot. Natuurlijk zijn er een paar regels aan deze trend gebonden. Pamela vertelt jou hier meer over!


Het is best lastig om denim on denim te dragen, maar zeker leuk om het uit te proberen. Hier een paar handige tips om toch nog goed voor de dag te komen in deze trend.

1. Verschillende kleuren denim
Door verschillende kleuren denim te combineren ziet het er fashionable uit, zonder dat je het gevoel hebt dat je teveel spijkerstof draagt. Ga voor een lichte denim blouse met een donkerdere broek.
2. Draag een riem
Door een riem te dragen in bijvoorbeeld blauw of zwart breek je de outfit eigenlijk op in twee. Hierdoor lijkt het minder één denim geheel.
3. Hou het simpel!
Voeg niet teveel accessoires toe en hou je make-up rustig. Zo krijg je niet het gevoel dat je gewoon in het wilde weg maar wat uit je kledingkast getrokken heb.

Wil je ook de denim on denim trend een keer uitproberen? Doe hier meer inspiratie op! Ben je op zoek naar een item maar heb je geen idee waar je deze kunt kopen? Upload dan een foto op Spotnshop.nl en begin je eigen zoektocht!

Comments

comments