Curaçao report: Martje’s week in foto’s

Zon, zee, strand, feestjes en een beetje (oké een beetje veel) shoppen! Zien wat ik deze week weer meemaakte op Curaçao?

Toen ik deze ‘mijn week in foto’s’ voor je opstelde betrapte ik mezelf erop dat hij voor meer dan 50% uit nieuwe aankopen bestond… oops! Blijkbaar ben ik mijn verslaving nog niet kwijt.. maar ach, a women needs to do what she needs to do right? 

Als ik het over need heb dan bedoel ik ook echt need. Je denkt vast, ja dat zeg ik ook altijd om mijn zoveelste aankoop te rechtvaardigen “ik had het écht nodig”.  Maar toch, je kunt me niet kwalijk nemen als ik zeg dat ik op Curaçao een ding écht nodig heb; een zonnebril. Natuurlijk had ik er wel een paar meegenomen maar serieus in nummer 1 zat na dag één al een barst, nummer 2 is te duur om hier op te doen en nummer 3, sja, die vind ik gewoon echt niet meer hip. Tijd voor een nieuwe dus! Nou, dat bleek nog een lastigere zoektocht dan gedacht. Poeh wat hebben ze hier soms lelijke dingen in de winkels liggen… Uiteindelijk scoorde ik deze piloten bril met spiegelglazen voor 15 gulden! (6 euro). Een múst dit seizoen dus yes, geslaagd!

Toch zou ik Martje niet zijn als ik één nieuwe zonnebril niet genoeg vind en ben ik uit wanhoop het internet af gaan speuren. Je kunt hier op Curaçao trouwens niet als een razende online gaan shoppen want je betaalt je blauw aan verzendkosten. Gelukkig komt mijn vader me in april opzoeken dus kan hij wat meenemen.


Deze bril bestelde ik bij H&M voor €19,95

…. en deze bij River Island voor €12,-

Wat vind je van mijn keuzes?

Samen met een vriendinnetje hier ging ik in eerste instantie ugly mugly winkeltjes binnen, maar vonden we ergens tussen de Greetings from Curaçao t-shirts en blenders (whut?, ja) deze té gave gympen voor maar 37 gulden (15 euro). Ik had al een geel paar gympen met hoge zool maar ik ben er zo weg van dat een zwart paar niet kan ontbreken. Die passen toch even bij wat meer outfits ;) De hoge zool is dit seizoen helemaal hip. Heb jij al een paar hoge zolen gescoord? 


Als laatste scoorde ik deze toffe nagellakjes, een paarse en een bruin/groen/paarse.. ehm, de kleur is vanaf elke kant weer anders. Maar zo leuk! Wat worden jouw kleurtjes voor het nieuwe lente/zomer seizoen?

Oke, en nu genoeg over shoppen gepraat! Deze week zat voor mij eigenlijk boordevol geniet momentjes. Zaterdag hadden we een techno feestje op een boot. Wat was dat fantastisch zeg. Eindelijk even een beetje andere muziek dan de instant reggaeton/bubbling remixes waar je je hier normaal op moet vermaken.

Op mijn vrije vrijdag ben ik met een paar vriendinnetjes naar de beachclub St.Tropez gegaan. In een woord wauw! Het zwembad is zo gebouwd dat het net lijkt of hij overgaat in de zee.

Verder heb ik me natuurlijk ook weer bezig gehouden met blogpost voor Fashionista.nl en daarvoor zette ik onder andere de schaar in mijn garderobe! Je zag het resultaat al hier.

Zo, dat was mijn weekje weer. Ik hoop niet dat ik jullie al te jaloers heb gemaakt?

Comments

comments