Dagboek Spijkers en Spijkers

Twins Truus en Riet Spijkers zijn niet meer weg te denken uit de fashion wereld. Wij spraken de zussen bij de lancering van hun derde Specsavers brillencollectie. Voor Fashionista hielden de designers van deze dag een dagboek bij!

06:00u: We zijn echte early birds. We staan altijd vroeg op, want we willen iedere ochtend een uurtje met onze Hazewindhonden wandelen.

08:00u: We beginnen altijd om 08:00u in ons atelier, soms zelfs eerder. Deze ochtend gaan we ook eerst naar de zaak om nog van alles af te handelen. Om even te kijken of er nog mailtjes zijn of iets belangrijks wat we nog moeten doen.

10:40u: Nadat we alles hebben afgehandeld, stappen we in de auto. We zijn onderweg naar Amsterdam Tuschinksi voor de launch van onze brillencollectie voor Specsavers. Het is ongeveer een uurtje rijden.

11:45u: Wanneer we zijn aangekomen in Amsterdam, zetten we de mensen meteen aan het werk. Gelukkig hebben we onze assistent ook bij ons, zij helpt ons goed.

12:00u: 10 minuten later hebben we meteen het eerste interview van de dag, voor alle interviews hebben we 2 uur de tijd. We hebben vandaag ongeveer 10 interviews.

15:00u: We hebben nu een opfrismomentje. We gaan even lunchen en van outfit veranderen. Daarna is het tijd voor de launch van alweer onze derde brillencollectie voor Specsavers.

15:30u: De gasten voor de lancering van de brillen komen allemaal binnen druppelen.

16:00u: De lancering van de brillencollectie kan beginnen. We kijken naar de behind the scenes-film over het maken van onze brillencollectie.

Alle fashion lovers die naar de launch zijn gekomen, maken kans op een goodiebag. Hier maken de twins 2 winnaars bekend. 

16:30u: We gaan gezellig kletsen en borrelen met de gasten en gaan veel op de foto.

17:30u: De lancering is afgelopen. We ruimen de spullen op en alles wordt ingepakt.

18:00u: We gaan even een hapje eten in Amsterdam en gaan nog even naar de Kermis op de Dam.

20:30u: We nemen nog een kijkje bij de finale van de  Elite modellook 2014.

23:30u:  Terug naar Arnhem.

Nog meer lezen over Spijkers en Spijkers? Bestel hier dan snel het Fashionista Style Book!

 

 

Comments

comments