Date? Invito to the rescue!

Assepoester is natuurlijk hét bewijs dat een paar schoenen je leven kan veranderen. Geen cash voor een paar glazen muiltjes? No worries. Invito heeft een aantal schoenjuwelen voor een zeer fijn prijsje.

Daar sta je dan. Je hebt nog een uur voordat je date je komt ophalen, maar absoluut géén idee what to wear. In die prille minuten voor een date ben ook ik altijd hysterisch kledingstukken uit mijn kast aan het trekken. Waar is die Fairy Godmother als je haar nodig hebt?! Te saai, te bloot, te chic… En dan moet je look er ook nog eens effortless uitzien. Dat complimentje van hem moet je natuurlijk kunnen wegwuiven met: ‘Oh dit? Dit heb ik zomaar even uit de kast getrokken joh…’. Ha! Hij hoeft écht niet te weten dat je urenlang voor de kast hebt gestaan.

Maar de perfecte date-look is natuurlijk niets zonder jouw affordable glazen muiltjes. Maak je je look girly met die cute sandalen, geef je het een laidback vibe met die panter boots of maak je liever een statement met die bold pumps? Pfff. Al die keuzes. Nieuwsgierig naar mijn perfecte date-look? Kijk maar even met me mee…

Wat is jullie favoriete paar schoenen?

Comments

comments