De BUDGET Kylie Jenner lip

De pas 17-jarige Kylie Jenner is de definitie van een echte it-girl. Met haar stoere kledingstyle, haar megapopulaire ‘Kylie lip’, prachtige make-up én meer dan 12 miljoen Instagram volgers is ze niet meer weg te denken uit de fashion- en beautywereld. De ‘Kylie lip’ is volgens bronnen een combinatie van verschillende M.A.C producten, maar ik heb hier de budget dupe van gevonden!

Stap 1: foundation

Breng je foundation ook op je lippen aan. Dit zorgt ervoor dat je lippen een egale kleur krijgen en de liplijn goed wordt verdoezeld.

Stap 2: poeder


Ga nu met een transparante gezichtspoeder goed over je lippen en liplijn heen. Hierdoor blijft de lipkleur beter zitten.

De Kylie lip

En dan nu the star of the show: Essence lipliner in 06 Satin Mauve. Deze prachtige paars/bruine kleur is de perfecte ‘Kylie lip’ match! Ook is het product mooi mat, blijft hij lang zitten en is ’t te koop voor maar €0,99.

Stap 3: de lippen


Kleur nu je lippen in met de lipliner. Zorg ervoor dat je net een beetje over je natuurlijke liplijn heen gaat. Hier krijg je dat pouty effect van waar Kylie zo gek op is. Probeer de lippen nog lichtelijke ‘naturel’ te houden, zodat de look draagbaar blijft.

Kylie Jenner make-up


Ik heb zoals je kunt zien héél veel make-up gebruikt voor deze look. Ga aan de slag met nepwimpers, bronzer, foundation, matte oogschaduw etc. Zoek een plaatje van Kylie op en probeer haar make-up zo goed mogelijk na te doen. Je zult zien dat ze op haar ogen vaak voor een matte smokey look gaat, met een dunne eyeliner. 


Dit is hoe ik mijn ‘Kylie make-up’ had gedaan. Een lichte, matte smokey look met smudged eyeliner er heel veel individual lashes.  

En nu… Pose,  pose, pose!

Neem je beste Kylie poses aan en maak honderden selfies. Ik vind deze look prachtig en ben zelf ook dol op Kylie en eigenlijk alle Kardashians! De lipliner van Essence is echt een aanrader en ik draag hem vaak. Van welke celebrity wil je de volgende budget look zien?

Comments

comments