De eerste zoen on screen

Je eerste zoen is altijd spannend. Voor deze celebs was het helemaal eng, omdat zij hun eerste zoen on camera kregen! Check hier meer. 

Elle Fanning

Het jongere zusje van Dakota Fanning kreeg haar eerste zoen toen ze 14 was. Tijdens het filmen van Ginger & Rosa kreeg Elle haar first kiss. “Mijn eerste zoen was een beetje vreemd”, vertelde Elle in een interview met Jay Leno. “Ik ontmoette de jongen met wie ik moest zoenen een paar minuten voordat we de scène gingen schieten. Dus ik zei: ‘Hee, hoe gaat het?’ En toen begonnen we gewoon te zoenen.”

Ashley Benson

De Pretty Little Liars ster was 15 jaar toen ze haar eerste zoen kreeg. Tijdens de opnames van Days of Our Lives moest ze met een jongen zoenen die al midden twintig was. Ashley vond het heel vreemd maar volgens de director zag het er heel cute uit.

Victoria Justice

Victoria Justice kreeg haar eerste zoen tijdens het filmen van The Suite Life of Zack and Cody. Ze was toen 11 jaar oud. Victoria zag het niet als iets romantisch toen ze met Cole Sprouse zoende, aangezien het voor haar at the end of the day gewoon werk was.

Selena Gomez

De eerste zoen van Selena Gomez was a little bit awkard. De zangeres was nog maar 12 jaar en ook zij kreeg haar eerste zoen tijdens het filmen van The Suite Life Of Zack and Cody. Volgens Selena ging de zoen met Dylan Sprouse helemaal mis, doordat ze haar ogen te vroeg sloot en hem naast zijn lippen zoende. Oops.

Debby Ryan

Tijdens het filmen van The Suite Life of Zack and Cody zijn er een heleboel first kisses geweest. Want ook Debby Ryan kreeg haar eerste zoen tijdens het filmen van de serie. Net als Selena Gomez zoende ze met Cole Sprouse.

Olsen Twins

Mary-Kate en Ashley Olsen waren al aan het acteren sinds ze baby’s zijn. Het is daarom ook geen wonder dat ze hun eerste zoen on screen kregen. Beide zusjes kregen hun eerste kus tijdens het filmen van Passport to Paris toen ze 13 jaar oud waren.

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan zoende voor het eerst, toen ze 11 was in de first movie waarin ze ging spelen. Helaas zag niemand deze film omdat ‘ie nooit uitkwam.

Mila Kunis

It was meant to be. Mila Kunis kreeg haar eerste zoen in 1998 van Ashton Kutcher. De twee waren samen te zien in That ‘70s Show. In een interview met People vertelde de actrice dat ze heel zenuwachtig was om met Ashton te zoenen. Wie had gedacht dat ze 16 jaar later een dochtertje zouden krijgen.

Kay Panabaker

Kay Panabaker kreeg haar eerste zoen met niemand minder dan Zac Efron. Voordat Zac met met High School Musical begon was hij samen met Kay te zien in een TV Show. Volgens Kay was de kiss heel eng omdat er honderd crew leden waren die naar hun zoen keken.

(Bron foto’s: Just Jared)

Comments

comments