De kast van Sam Donders

Wat doe je als je moeder hoofdredacteur is van Vogue? Shoppen in haar kledingkast ofcourse :) Dit doet Sam, dochter van Karin Swerink (hoofdredactrice van Vogue!) maar al te graag. Maar in de kast van Sam hangen ook prachtige spullen. Wij zijn jaloers! Fashionista mocht een kijkje nemen. Check het in Fashionista.

Sam: “De Chanel-tassen zijn van mijn moeder. De grootste is het fijnst, omdat er altijd precies inpast wat ik mee wil nemen als ik uitga. Helaas kan ik ze niet onbeperkt gebruiken.”

“Vroeger droeg mijn moeder weleens dingen waarvan ik dacht: Dat doe je toch niet aan? Maar een paar maanden later liep iedereen er dan in. Nu moet mijn moeder vaak wennen aan mijn outfits. Erg grappig.”

“De hoed is vintage en ik vind hem geweldig, want hij maakt mijn outfit uniek. Ik doe hem ook op naar school, dat maakt me niks uit.”

Een vriend van de familie maakte dit kunstwerk voor Sams zeventiende verjaardag. Sam: “Eroverheen hangt mijn nieuwe Marc Jacobs- shirt uit Parijs.”

“Dit zijn mijn lievelingsschoenen van River Island, maar ze zien er niet meer uit omdat ik ze altijd met uitgaan aanheb.” Zien jou uitgaansschoenen er ook zo uit?

Check de kast van Sam nu in Fashionista!

Comments

comments