De musthave haarproducten lijst

Wat zijn nu eigenlijk de musthave haarproducten? En nu heb ik het niet over specifieke merken, maar echt de musthave basics zoals haarlak, borstels en serums. Zie hier de musthave haarproducten lijst.

Borstel


De meest basic, maar wel de meest onmisbare haartool is de oude vertrouwde haarborstel. Een echte musthave, dus kan-ie zeker niet ontbreken in de lijst.

Serum


Haarserums zijn zo fijn! Ondanks dat we nu veel ‘droge’ haarlooks zien op de catwalk, vind ik shiny haar prachtig. Niets is zo mooi als een verzorgde, glanzende bos haar. Deze look kun je creëren door een serum te gebruiken. Let er wel op dat je nooit te veel aanbrengt! Je wilt natuurlijk geen vet haar…

Toupeerborstel


Oh, my holy grail! Mijn toupeerborstel/kam is m’n baby. Sinds ik deze borstel aanschafte, is m’n hele haarroutine veranderd. Wat een uitkomst! Hoe je ‘m het beste kunt gebruiken, lees je hier.

Haarspray


Van alle producten die ik in dit artikel noem , gebruik ik haarspray het minste. Haarlak is nou precies zo’n stap die ik vaak vergeet. Toch kan ik ‘m niet overslaan in de musthave haarproducten lijst!

Hitte protectie


Hitte op je haar gebruiken zonder enige protectie? Hell no! Als je lang en gezond haar wilt hebben, moet je je haar goed beschermen! Sla dit product dus vooral niet over, voordat je met hitte aan de slag gaat.

Droogshampoo


Kan iemand nog zonder droogshampoo? Ik in elk geval niet! Sinds ik droogshampoo heb ontdekt, was ik mijn haar veel minder vaak en zit het eigenlijk altijd wel goed. Waarom bestond dit niet eerder?

Volume spray, mousse en poeder


It’s all about the volume, baby! Ik voel me niet op mijn gemak met sluik hangend haar. Hoe meer volume, des te beter. Naast mijn geliefde toupeerkam gebruik ik ook volume spray, mousse en poeder om de ‘poof’ te behouden.

Wat zijn jouw musthave haarproducten?

Comments

comments