De Robin Hood van Fashion; Kanye West

Kanye West heeft met New York Fashion Week zijn nieuwste collectie schoenen Adidas x Yeezy gelanceerd. De collectie is goed ontvangen, ondanks zijn wat minder enthousiast ontvangen Ready-To-Wear collecties in 2011/2012! Kanye vindt zichzelf de Robin Hood of Fashion. Lees snel verder!

Kanye heeft, ondanks zijn ”gefaalde” Ready-To-Wear collecties in Parijs, een veel belovende collectie uitgebracht. Het proces is anders benaderd, zegt Kanye. ”Ik benader het maken van kleding als een Robin Hood.”

”Ik zou niet zeggen dat ik een designer ben die zijn collectie té veel designed, met té veel toeters en bellen. Ik ben gaan zitten met een groep problem solvers en ik ben gaan denken over de dingen die ik, mijn vrouw en vrienden graag zouden willen dragen in bepaalde situaties.” Kanye zegt dat Adidas wel grenzen had, waar de zanger zich aan moest houden. ”Ik moest nog leren wat mijn stem was en nu heb ik een doel wat ik over wil brengen. Op dit moment vind ik high fashion voor de elite en daar ben ik totaal tegen.”

Als Kanye gevraagd wordt of hij naar de reviews luistert zegt Kanye, ”Ik lees geen recensies. Het is of een dubbelzinnig compliment, of iets dat niet gefocust is op de hoofdzaak!” Kanye klinkt zeker van zijn zaak! Hij wil zijn collectie precies zoals hij het wil en geen recensie kan hem anders overtuigen!

Vinden jullie Kanye West een Robin Hood?

Comments

comments