De vijf musthave/basic make-up kwasten

Ik kan mijn make-up niet meer doen zonder kwasten, maar welke kwasten zijn nou de échte musthaves? Ik heb een top vijf samengesteld van de belangrijkste basic make-up kwasten. Zo kun je elke look namaken! 

1. Blush kwast


Een kwast waar je lekker mee kunt multitasken is een blush kwast. Je kunt hem gebruiken voor je blush, bronzer, highlighter en zelfs foundation. Zorg ervoor dat de kwast veel zachte haren heeft en dat-ie een mooie vorm heeft!

2. Fluffy blendingkwast


De fluffy blendingkwast is een kwast die je hoe dan ook nodig hebt voor je look. Alle oogschaduw ziet er het mooist uit als ze geblend zijn, en wat je hiervoor nodig hebt is een blendingkwast. Heel belangrijk dus! Niet alleen kun je deze kwast voor het vervagen van je oogschaduw gebruiken, je kunt er ook gewoon oogschaduw mee aanbrengen en zelfs highlighter op je gezicht! Maak je kwasten tussendoor natuurlijk wel goed schoon ;-)

3. Eyeliner kwast


Wenkbrauwen, eyeliner, smudgen, oogschaduw onder het oog aanbrengen, ook met een eyeliner kwast kun je helemaal los gaan. Een echte essential in je make-up tas!

4. Platte oogschaduw kwast


De platte oogschaduw kwast was mijn allereerste aankoop qua kwasten. Als je begint met ‘spelen’ met make-up is deze kwast natuurlijk een must. De beste kwast om oogschaduw mee aan te brengen. Vergeet de spons-applicators, de platte oogschaduw kwast MOET je hebben!

5. Foundation kwast


De laatste kwast voor in de ‘top vijf musthave/basic make-up kwasten’ is toch wel een goede foundation kwast. Een goede kwast is het halve werk, vooral bij het aanbrengen van je foundation. Een foundation kwast zorgt voor de perfecte applicatie van je foundation.


Dit zijn mijn vijf musthave / basic make-up kwasten! Als je deze kwasten aanschaft, kun je iedere look namaken. Wees niet bang dat je een fortuin moet uitgeven aan make-up kwasten. Ik bestel de meeste kwasten op eBay voor nog geen € 2 en ze zijn echt geweldig!

Comments

comments