Demi Lovato vertelt over haar body image

Demi Lovato is de spokesperson geworden als het gaat om een positief body image. De zangeres heeft haar curves omarmd en is nu tevreden hoe ze eruit ziet. Toch was dat vorig jaar nog niet zo. Check hier meer.


Demi heeft net als wij struggles als het gaat om haar lichaam. In een interview met Fitness Magazine vertelt de zangeres openhartig dat ze bijna voor de tweede keer in rehab ging, omdat ze niet kon dealen met haar eetgewoonten.

“Vorige zomer ging ik bijna terug naar een afkickkliniek. Ik had een obsessie voor eten en tegelijkertijd was ik er heel bang voor. Wilmer (haar boyfriend) sprak me erop aan en heeft me geholpen”, legt Demi uit.

“Voordat Wilmer me hielp, was ik op internet aan het zoeken naar dingen als: ‘Hoe kan je snel gewicht verliezen in een week’, maar zo werkt het natuurlijk niet. Als je gewicht wilt verliezen moet je daar voor trainen en gezond eten. Op een andere manier gewicht verliezen is niet gezond”, vertelt Demi.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter met Demi en leert ze om porties te doseren. “Ik eet nu vier kleine maaltijden en twee snacks op een dag.” Ook heeft de superster geaccepteerd hoe ze eruit ziet. “Ik zal altijd dikke bovenbenen hebben, dat kan ik niet veranderen. Het helpt niet om er over te stressen, dat zorgt er alleen maar voor dat je je ongelukkig voelt”, laat Demi weten.

Ook geeft de 22-jarige zangeres een gouden tip: “Leren om dankbaar te zijn voor je lichaam en er goed voor zorgen is de beste manier om je spiritueel, mentaal en fysiek goed te voelen.” True that Demi!

(Bron foto’s: Just Jared & Instagram)

Comments

comments