Demi showt Skechers collectie

Demi Lovato blijft met goed nieuws komen! Vorige week maakte Demi ons blij met het nieuwtje dat ze een huidverzorgingslijn uitbrengt. En nu geeft ze alvast een sneak peak van haar Skechers schoenencollectie!

Demi kondigde vorige week haar huidverzorgingslijn Devonne by Demi aan, die we vanaf begin 2015 kunnen kopen. Eind juli werd bekend dat de zangeres het gezicht van Skechers wordt en nu showt ze alvast een paar schoenen. Je kunt straks niet alleen haar producten op je huid smeren, maar ook in een paar amazing shoes van Demi lopen. We love it!

Demi is zelf een huge fan van de Skechers schoenen. Ze is daarom heel enthousiast over de collectie. Ze vindt het belangrijk dat je schoenen draagt die bij je passen. Demi is niet de eerste celeb die het gezicht is van het schoenenmerk. Artiesten als Britney Spears en Christina Aguilera gingen haar al voor.

Helaas moeten we nog heel lang wachten voordat we Demi’s schoenen aan kunnen. Haar shoes zijn namelijk pas in de loop van 2016 te koop. Tot die tijd moeten we het met deze sneak peak doen.

(Bron foto: Just Jared)

Comments

comments