Desert boots: Welke matcht bij jouw stijl?

De desert boots zijn dé musthave schoenen van dit moment. Je kunt ze overal bij dragen, of het nu een LBD is of een stoere jeans, it’s a match! De Angels zijn ook helemaal fan van deze veelzijdige beauty’. Omdat ze in zoveel verschillende kleuren en printjes te krijgen zijn zit er voor iedereen wel eentje bij. Voor jou ook?

Angels Martje, Rebeca, Xenia en Jessy hebben elk een eigen stijl, en zij hebben allemaal een match gevonden met een desert boot. Welke kleur of print past bij jouw stijl? Kijk snel verder!

Xenia: “Panterprint, mijn favoriete printje! Ik ben er gek op. Chic, classy, casual, met een panterprintje kun je alle kanten op. Weet je niet wat je aan moet? Mix een effen kleur met panterprint en je bent ready to go! Deze trendy desert boots maken je outfit helemaal af.”

Rebeca: “Ik omschrijf mijn stijl als, chic, casual en edgy met veel zwart. Ik voel me graag goed in mijn kleding en vooral ook comfortabel. Deze Desert Boots van Invito passen totaal in mijn straatje, ze zijn zwart, zien er chic uit (terwijl je ze ook bij een wat gedurfdere outfit kunt dragen) en ze lopen heerlijk! Aangezien ik voor mijn styling opleiding veel door Amsterdam moet lopen kunnen deze booties echt niet meer in mijn schoenen stash ontbreken!”

Martje:”Ik ben heel blij met mijn nieuwe desert boots van Invito. Het liefst draag ik donkere schoenen of gympen, maar voor deze lichtroze sweet ones maak ik een uitzondering. Ze maken mijn outfit direct een stuk vrolijker! Ik combineerde ze met een cute roze sokje waarvan het randje net boven de schoen uitsteekt, mijn ripped jeans van mango en een oversized witte blouse van h&m. Mijn vintage find van de ijhallen – deze awesome jas – kon ook weer lekker aan, want de kleur staat super bij het roze van mijn desert boots. PS: deze lovely Invito’s zitten ook nog eens super lekker! When Fashion meets Comfi… daar ben ik altijd bij mee! :)”

Jessy: “Deze desert boots zijn helemaal mijn ding! De kleur is iets wat in veel van mijn kledingstukken terug komt, waardoor ik ze bij veel outfits kan combineren. Het bontje in de schoenen komt zeker niet ongelegen. Wat wil ik nog meer dan warme comfortabele schoenen die ook nog eens fashionable zijn. Ik heb deze schoenen van Invito gecombineerd met mijn skater skirt aangezien ik die de laatste tijd vaak draag, een wit kant shirt en mijn groene jack erover heen. Ik hou mijn outfit graag rustig en deze schoenen sluiten daar perfect bij aan.”

Ben je in love geworden met een van deze desert boots? Klik dan op onderstaande foto van jouw favoriet, en shop ‘m online bij Invito!

 

Comments

comments