kleine discussie

Deze 10 kleine discussies heb je weleens met je boyfriend gehad

Hoe goed het ook gaat tussen jou en je boyfriend, kleine discussies zijn heel normaal! Om deze 10 dingen kunnen jullie af en toe kibbelen.

#1. Diner

Wanneer je een keer lekker uiteten wilt met je vriend, discussiëren jullie eerst urenlang over waar jullie dat gaan doen. De één heeft zin in pizza en de ander in sushi.

#2. Netflix

Wordt het vanavond een actiefilm voor je boyfriend of toch een chick flick met een hot guy als hoofdrolspeler? Suits of Gossip Girl? Pretty Little Liars of Homeland?

#3. Instagram

Soms heb je een discussie met je boyfriend over dat ene meisje waar hij áltijd de foto’s van liket. Zij staat ook altijd tussen de likes op zijn foto’s. What’s going on between you two?!


via GIPHY

#4. Douchen

In de ochtend wil jij het liefst nog even lekker in bed blijven liggen en hetzelfde geldt voor jouw vriendje. Je hebt dan soms ook een discussie over wie er als eerst het warme bed uit moet om te gaan douchen.

#5. Slapen

Hij wil graag zijn PlayStation in de buurt hebben, maar jij vindt het fijn om al je make-up en kleding te hebben als je wakker wordt. Jullie komen er soms echt niet uit bij wie jullie gaan slapen.

#6. Vrienden

Wanneer je zó naar het weekend uitkijkt om met hem te kunnen zijn, zegt hij dat hij met vrienden heeft afgesproken. Sure, moet kunnen. Maar jij had net zo’n zin om de hele avond te knuffelen!


via GIPHY

#7. Serie

Superleuk natuurlijk als jullie samen een serie volgen, maar minder leuk wanneer je erachter komt dat hij stiekem al een aflevering verder heeft gekeken…

#8. Lights off

Laziness to the max! Jullie liggen allebei al zó lekker in bed en komen er dan achter dat het licht nog aanstaat. Wie is de pineut en moet uit bed om naar het lichtknopje te lopen?

#9. Kapper

Jij hebt úrenlang in de kappersstoel gezeten om voor (onder andere) hem er mooi uit te zien, maar wanneer je met hem afspreekt ziet hij niks van de verandering. Hoe kan dat?!


via GIPHY

#10. I love you more

Dit is natuurlijk the cutest discussie ever! Je wilt aan elkaar bewijzen dat je veel van diegene houdt. Wanneer jij “Ik hou van je” zegt, zegt hij “Ik meer van jou”. En dat kun je natuurlijk niet zomaar accepteren! ;)

Heb jij deze kleine discussies ook weleens?

Deze 11 dingen vindt je boyfriend stiekem heel leuk aan jou
7 signs dat die boy meer aan zichzelf denkt dan aan jou

(Bron foto: Pinterest)

Comments

comments