underwear

Deze 10 typen onderbroeken heeft iedereen wel in zijn kast

Ondergoed: zóveel verschillende soorten voor zóveel verschillende dagen. Deze 10 typen onderbroeken herken jij ook wel!

#1. De pijnlijke

Deze onderbroek zit nóóit lekker. Hij verschuift heel snel en doet áltijd pijn als je hem aan hebt. Toch blijft ‘ie op een één of andere manier altijd in je kast liggen.

#2. De ongewilde

Toen jij een BH kocht, was deze onderbroek jou aangesmeerd door de verkoopster van de lingeriewinkel. Eigenlijk hoefde je niet per se het hele setje, maar je kunt toch moeilijk nee zeggen tegen zo’n mooi praatje.

#3. De onzichtbare

Deze onderbroek draag je altijd onder een strak jurkje of rokje zodat de lijntjes niet te zien zijn. De onzichtbare slip is vooral heel praktisch!

#4. De ordinaire

Te herkennen aan de kleur rood en gouden steentjes op de onderbroek. Een tikkeltje ordi kan soms wel, als je maar niet bukt met een afgezakte broek;)…

#5. De ongesteldheidsonderbroek

Níet bepaald charming, maar deze onderbroek moet vooral gewoon lekker zitten. Je maandverband moet natuurlijk wel in deze onderbroek passen en hij moet niet te strak zitten.


via GIPHY

#6. De onbekende

Op een één of andere manier heb je een onderbroek in je lade liggen waarvan je niet weet waar deze vandaan komt. Misschien heeft een vriendinnetje ‘m ooit laten liggen. We zullen er nooit achter komen.

#7. De boxer

De boxer wordt vooral gedragen in de nacht omdat ‘ie zo comfy zit. De boxer kan ook nog weleens gedragen worden als je ongesteld bent.

#8. De sportieve

De sportieve onderbroek is superstretchy en ook bij deze zie je geen lijntjes in je strakke yoga legging.

#9. De kinderachtige

Deze onderbroek heb je al jáááren. Hello Kitty of Snoopy kinderachtig? Oké, misschien een beetje. Maar tóch is ‘ie te cute om weg te gooien!

#10. De perfecte

Natuurlijk ligt er sowieso één perfecte onderbroek in de lade. Als deze onderbroek uit de was komt, wordt ‘ie weer gelijk gedragen.


via GIPHY

Herken jij deze soorten onderbroeken?

Deze 7 struggles heb je met gaten in je broek
Zo past een basic T-shirt bij elke stijl

(Bron foto: Pinterest)

Comments

comments