Deze celebs rocken de long bob

Iedereen is tegenwoordig verslaafd aan de schaar. Ook celebs laten hem niet liggen en kiezen spontaan voor een kort koppie. Wie geeft ze ongelijk? Lang haar kan soms ook best lastig zijn. Met de ‘lob’ kun je alle kanten op: steil, beachy waves, krullen of een rommelige half up-do. Twijfel je nog? Misschien halen deze celebs je wel over.

Taylor Swift
Taylor heeft zo haar fases. Terwijl ze vroeger altijd schudde met haar big curls, ging ze een tijd geleden voor een steile coupe. Nu is ze helemaal in love met haar lob. En wij ook!

Kate Mara
Deze actrice is Queen in de long bob-geschiedenis. Kate verschijnt altijd met de mooiste creaties op de red carpet.  Hier heeft ze de helft van haar kapsel edgy ingevlochten. Spice it up!

Kristin Cavallari
The Hills-actrice Kristin zij ook goodbye tegen haar lange, blonde lokken. Met deze frisse coupe oogt ze gelijk veel jonger. Looks stunning K!


Kylie Jenner
Hm, wij weten het niet meer zo goed. Heeft Kylie nou lang of kort haar? Volgens haar ?Instagram-account is ze nu even aan het experimenteren is met extensions. Wij waren in ieder geval dol op haar stoere lob.

Whitney Port
Een aantal maanden geleden plaatste Whitney een foto op Instagram, met de tekst: “finally did it! Man, I feel like a woman!”. Aan de foto te zien is ze er nog steeds heel happy mee!

Lo Bosworth
Zouden The Hills-actrices allemaal naar dezelfde kapper gaan? Ook Lo was haar hair-do helemaal zat en zette er een aantal weken geleden de schaar in. Nu is ze helemaal ready for fall!


Jourdan Dunn
In de shows van Burberry en Topshop Unique tijdens de London Fashion Week rockte ze al met haar kapsel op de catwalk. De nét niet bob geeft haar veel meer pit. Stoer!

Emma Stone
We love Em’s ginger lokken. De actrice is één van de trendsetters en is bijna niet meer in te beelden met lang haar.

Julianne Hough
Julianne Hough noem je in één zin met haar korte, blond kapsel. Ze is dan ook al een paar jaar verliefd op haar lob. Dit staat haar 10 keer beter dan lang haar, toch?

 (Bron foto’s: Zimbio & Just Jared)
 

Comments

comments