Deze influencers ontwierpen een té coole collectie voor Noisy May

Noisy May komt met een supertoffe capsulecollectie! Zes Insta-influencers uit Duitsland, Engeland en Nederland ontwierpen een té coole collectie voor het merk. Fashionista sprak influencers Rachel en Deau over hun eigen collectie.

Samen met de vier andere influencers reisden Rachel en Deau Londen, Berlijn en Amsterdam af voor supermooie shoots van de girls in hun eigen collectie. Enne, het resultaat mag er wezen! We spraken de Nederlandse influencers Rachel en Deau over hun collectie voor Noisy May.

noisy2

Wat is je favoriete item uit de collectie?

Rachel: “Ik heb een wit biker jacket ontworpen voor Noisy May. Het leuke aan dit jasje is dat het een heel ander design is. Zo heeft het een hoge kraag en een superstoere biker-gesp waarmee je het jacket dicht kunt maken. Het is een heel stoer jasje, maar nog steeds heel vrouwelijk!”

Deau: “Voor mij is het toch wel het witte blouseje dat ik ontworpen heb. De blouse is aan de voorkant dicht, maar aan de achterkant helemaal open. Aan de achterkant zitten dan drie strikjes. Super girly.”

Wat was jouw inspiratie voor deze collectie?

Rachel: “Noisy May is een Scandinavisch merk, wat mij heel erg aanspreekt omdat ik zelf in Noorwegen ben opgegroeid. De Noorse kleding is heel minimalistisch. Daarnaast reis ik heel veel, waardoor ik ook veel zie. De Japanse cultuur vind ik dan ook zó mooi! Mijn collectie is daarom ook een mix geworden van de Scandinavische en Japanse stijl. Warme, praktische kleding, maar tegelijkertijd heel mooi. Zo heb ik bijvoorbeeld een kimono ontworpen, maar dan in army-green.”

Hoe zou je jouw collectie omschrijven?

Rachel: “Het zijn vooral veel basics, maar met een twist. Je ziet zulke items dan ook niet gauw in andere winkels. Mijn collectie is ontworpen voor meiden die basics willen dragen, maar dan toch net even anders. De stijl is voor girls die niet too far willen gaan, maar wel fashionable willen zijn.”

Deau: “Als ik mijn collectie omschrijf is het toch wel een beetje rock-‘n-roll, maar ook girly. Er zitten voornamelijk zwarte en witte items bij. Daarnaast hou ik van denim! Al heb ik zelf mijn denim jacket grijs gemaakt, om het dus alsnog een beetje rock-‘n-roll/edgy te maken. Toch heb ik dan ook wel weer die witte blouse met een open rug. Die maakt mijn collectie weer een beetje girly.”

Wat vinden jullie van elkaars items?

Deau: “We zijn alle zes totáál verschillend. De één heeft een urban-style, terwijl de ander weer girly is en weer een ander veel op Dr. Martens loopt. Het moment dat we elkaars kleding zagen was dan ook superleuk; we wilden meteen alles van elkaar hebben. Iedereen ziet wel íets in de collectie van een ander. Natuurlijk blijft het spannend, omdat je maar vijf items hebt ontworpen. Je wilt natuurlijk wel dat mensen die items leuk vinden!”

Rachel

rachel1

adam-28-101963

Deau

deau1

deau2

Deze supermooie items van de nieuwe Noisy May collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in deze filialen! #noisymayinfluenced.

Welk item is jouw favoriet? 

> De slip-on heel: helemaal on trend komende lente
> Trend alert: glitter all day

(Bron foto’s: Noisy May)

Comments

comments