netflix-hacks

Deze Netflix-hacks maken binge-watching easier!

Netflix is de uitvinding van de eeuw! Maar dan moet je wel de perfecte serie of film vinden. Check deze Netflix-hacks voor een easier Netflix life! 

#1. Helium

We hebben het hier niet over het gas waar je zo grappig van gaat praten. Helium is een browser dat op je scherm blijft zweven en je in staat stelt om Netflix te kijken terwijl je met verschillende projecten bezig bent. Zo kun je een powerpoint in elkaar flansen én Netflix kijken. Sounds good, right!

#2. De film-informatie-add-on

Deze bundel van handige add-ons voor Chrome geeft je informatie over Netflix-films, zoals IMDB-profielen, trailers en pop-up ratings van Metacritic en Rotten Tomatoes. Zo weet jij ook weer waar je aan toe bent!

#3. Netflix International

Eén van de nadelen van ons kleine kikkerlandje (behalve het weer): het Netflix-aanbod is superklein. Gelukkig hebben we ook hier een handige hack voor: de gratis site Hola of de betaalde site Media Hunt. Via hun kun je het aanbod van andere landen bekijken. Kom maar door met al die nieuwe series!

#4. Geheime codes

Wist je dat er ‘geheime’ genrecodes zijn om genres te bekijken die niet in je standaard Netflix-lijst staan? Zo wordt je aanbod meteen een stuk groter! Of nou ja, je hoeft minder hard te zoeken naar nieuwe dingen.

#5. Flix Roulette

Flix Roulette kiest voor jou wat je kunt kijken op Netflix. Het gebruikt je persoonlijke smaak – zoals favoriete regisseurs, acteurs en keywords – om uit te zoeken welke films je leuk zult vinden. Get ready for a surprise!

#6. Problemen met bufferen?

Not anymore! Terwijl een film speelt, druk dan Shift+Opt (Shift+Alt voor Windows) en klik op een ‘verborgen’ menu dat ‘Stream Manager’ heet. Hier kun je kijken of je het buffer-probleem kunt oplossen. (Als je Chrome gebruikt, klik Ctrl+Shift+Alt/Opt+S.)

Welke serie ben jij nu aan het bingen? 

11x Waarom Netflix beter is dan een vriend
Check of je een Netflix-verslaving hebt

(Bron: Harper’s Bazaar | Beeld: Pinterest)

Comments

comments