Dingen te doen in het weekend

Na een lange week heb je niet óok nog zin om uit te zoeken wat je dit weekend gaat doen. Geen zorgen, Fashionista heeft voor je uitgezocht wat er dit weekend te doen is! Lees snel verder!

Event; Salsafestival
Altijd al van (salsa)dansen gehouden? Dit weekend is er een event, geheel gewijd aan salsadansen! Het festival belooft drie dagen vol dansworkshops, optredens van Nederlandse en internationale dansers en een leuk themafeest op zaterdagavond! Het event wordt gehouden in het Rhone congres and party centre in Amsterdam en is het hele weekend, het begint vandaag! Kaarten zijn 25,- per stuk, meer informatie vind je op de site!

http://www.amsterdamsalsafestival.nl/

Televisie
Ben jij nou zo iemand die liever thuis op de bank zit? Dan is er vanavond de ‘’Changeling’’ op televisie.  Een spannende thriller over Christine Collins (Angelina Jolie) die haar kind als vermist opgeeft, nadat hij verdwenen was. De politie vindt het jongetje, maar Christine is ervan overtuigd dat dat niet haar zoon is! Een mooi verhaal over een moeder die haar zoontje zoekt. ‘’Changeling’’ is op NET 5 om 20:30 op tv.

Is dat iets te serieus voor jou na zo’n lange dag? Dan is op RTL 8 om 20:30 ‘’The Family Stone’’ op tv. Meredith (Sarah Jessica Parker)is een gestreste, nette business woman die op het punt staat de familie van haar vriend te ontmoeten. De familie Stone is een spontane, open en extraverte family die niks van Meredith wil weten! Een grappige comedy over twee verschillende soorten families die leren om van elkaar te houden!

Check de trailers hieronder!

Bioscoop
Voor de mensen die bijna alle films in de bios al hebben gezien, Night in the Museum 3: Secret of the thomb is 5 februari uitgekomen! Larry de bewaker is terug en dit keer verdwijnt de magie in het tablet dat het museum tot leven brengt. In een poging het tablet te maken vertrekt hij naar London. In het British museum zou een farao zijn die alle geheimen over het tablet weet! Spannend! Volg Larry op zijn missie het tablet en het museum te redden.

Check de trailer hieronder!

Comments

comments