Banaan en Chocoladebrood 1 Fashionista

DIY: Banaan- en Chocoladebrood

Al rondsnuffelend in de digitale keuken van Pretty Providence, stuitte ik op een recept voor Banaan- en Chocoladebrood. Ja. Ik moest het ook even twee keer lezen. Vandaag deel ik dit grappige (en ook nog eens heel makkelijke) recept met jullie. Benieuwd?


Wat heb je nodig? Een mix voor chocoladecake, 3 (medium) bananen, 3 (medium) eieren en een scheutje olijfolie. Het eerste wat je doet is de bananen prakken tot er een moesje ontstaat. Vervolgens meng je deze met de mix voor chocoladecake, de eieren en het scheutje olijfolie. Giet het beslag in een cakeblik en bak deze 60 minuten af in een voorverwarmde oven van 175 graden celcius. Even laten afkoelen en de smeuïge Banaan- en Chocoladebrood is helemaal klaar om geserveerd te worden. En geloof mij: het smaakt naar chocoladecake, maar het vult als brood. Ideaal als (guilty pleasure) tussendoortje dus.

Wat vinden jullie van Banaan- en Chocoladebrood: nay of yay?

Comments

comments