DIY van blouse naar rok

Het is iedere vakantie weer hetzelfde verhaal. Ook al ga ik maar een paar dagen op vakantie, mijn koffer weegt altijd te veel (zucht). Oplossing? Sommige kledingstukken kun je op meerdere manieren en dus als verschillende items dragen!

Een blouse kun je bijvoorbeeld dragen als blouse, rok, jurk en top. Ja echt! Ik doe het voor en maakte van mijn lievelingsblouse een leuke kokerrok. Op dezelfde manier maak je ook een top en jurk van je blouse.


1. Knoop de onderste twee knopen dicht en trek hem aan.
2. Trek het omhoog tot je taille en knoop de blouse dicht tot hij strak om je taille zit. Nu ga je hem dichtknopen met de mouwen, zodat hij niet afzakt.


3. Gewoon twee strakke knopen erin.

4. Als de rok goed vastgeknoopt is werk je hem nog mooi af. Vouw de kraag hiervoor naar binnen die aan de zijkanten eruit floept.
Tadá! Ik heb alvast vier items voor in mijn vakantiekoffer en dat met maar één blouse.

Comments

comments