DIY: Cat Plant Holder

Op mijn studentenkamer heb ik aardig wat plantjes staan om de boel wat op te vrolijken. Ik kwam online een DIY voor een Cat Plant Holder tegen die ik wilde proberen. Het is resultaat is ontzettend leuk dus ik moet het met jullie delen!

Wat heb je nodig?

– Een lege fles
– Schaar/Stanleymes
Watervaste stiften
– Een leuk plantje
Spuitverf

Het eerste wat je doet is de fles goed omspoelen en schoonmaken. Vervolgens teken je de vorm van de kat op de fles zodat je weet waar je moet knippen. Daarna gebruik je een schaar of het stanleymes om de vorm uit te snijden. Het geeft niet als je nog wat van de stift ziet. Dat komt goed bij de volgende stap.

Ga naar buiten om een hoop troep te voorkomen. Nu komt het leukste gedeelte van de diy! Je pakt de spuitbus en zorgt ervoor dat de gehele fles word over gespoten met de witte verf. Ik heb voor de zekerheid de plantenpot bedenkt met 3 laagjes.

Laat het een tijdje goed drogen. Ik heb het voor de zekerheid 30 minuten laten drogen. 10 minuten was ook voldoende geweest. Daarna kun je gaan beginnen met het tekenen van de kat. Het maakt in principe niet echt uit welke kleuren je gebruikt. Ik koos uiteindelijk voor zwart en rood, Maar dat is natuurlijk helemaal aan jou.

En klaar is jouw Cat Plant Holder! Ik vind ‘m echt super cute en ik heb er al een paar van op de vensterbank staan. Bekijk hier ook de toffe plantenhanger van Rebeca. Ook kun je een paar standaard plannenpotten kopen en ze zelf beschilderen.  Ik ga er sowieso meer maken!

Ga jij deze DIY ook proberen?

Comments

comments