DIY: je favoriete recepten in een lijstje

Eens in de zoveel tijd ontdek ik een nieuw recept dat ik toevoeg aan mijn favorieten. Ik schrijf ze op in een van mijn notitieboekjes, zet ze in een bestandje op mijn laptop of vaker nog: bewaar ze op rondslingerende papiertjes. Je raad het al: op het moment dat ik ga koken heb ik die vaak niet bij de hand. Dus bedacht ik deze simpele DIY, die mijn keuken ook nog eens gezelliger maakt!


Het enige dat je nodig hebt is een fotolijst, een wit vel papier, een lijntjes papier en een zwarte pen of stift.


Het lijntjespapier gebruik ik om onder het witte vel papier te leggen, zodat ik daar toch volgens lijntjes op kan schrijven.


Op een ander papier schrijf ik mijn recepten om te testen wat het leukste staat.


Uiteindelijk schrijf ik zo net mogelijk mijn favoriete recepten op het witte papier, ik houd nog een stuk van het papier leeg zodat ik daar eventuele nieuwe recepten nog op kan schrijven.


Ik stop het papier met de recepten in de lijst en klaar!! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe ideetje. Wat vind jij er van?

Comments

comments

Tags