DIY: party invitations

Binnenkort organiseer ik een housewarming voor een aantal vrienden. Aangezien het zulk lekker weer is, leek het mij leuk om alles in de zomerse sferen te houden. Muziek,versiering, drankjes, hapjes en natuurlijk de uitnodiging! Inplaats van iedereen een appje te sturen besloot ik eens te gaan knutselen en zelf uitnodiging te maken. Bekijk hier mijn zomerse diy.

Wat heb je er voor nodig?

– Houten ijsstokjes
– Kleine kraaltjes
– Gekleurd papier
– Stift/pen
– Schaar
– Lijm

Voorheen kocht ik altijd mijn uitnodigingen, maar dit keer leek het mij veel leuker om ze zelf te maken. Het is ook helemaal niet moeilijk! Het eerste wat je doet is 2 kleuren papier uitkiezen voor jouw ijsje. Ik gebruik roze en geel. Teken de vorm van het ijsje op een van de gekleurde plaatjes en knip het uit. Gebruik deze vorm en knip dezelfde vorm op de andere twee blaadjes zodat je precies dezelfde vorm hebt.

Vervolgens kies je welke kleur je in het midden van je ijsje wilt hebben. Ik ging voor de kleur geel en knipte het zo uit dat ik het precies in het midden kon plakken.

Op het bovenste gekleurde gedeelte plakje je een laagje met kraaltjes als topping. Dit geeft een schattig effect aan het ijsje en de uitnodiging! Op de achterkant kun je nog een stukje karton plakken met daaroverheen een gekleurd blaadje om het extra stevig te maken. Schrijf op de achterkant van jou ijsje de tekst en je uitnodiging is klaar!

Nog inspiratie nodig voor een leuke summer party outfit? Bekijk hier de summer outfit van Myrthe.

Wat vind jij van deze diy?

 

Comments

comments