DIY patches op je spijkerjack

In Fashionista 7 las je al in de Things we love dat ik graag een spijkerjasje met patches (je weet wel, die plaatjes die je moeder vroeger op je broek naaide als er een gat in zat) wilde maken. Nu heb ik eindelijk genoeg patches gespaard om er eentje te maken!


Bij de Zara kocht ik dit simpele spijkerjack voor €25,- in de sale.


Mijn oma had toevallig nog een hoop patches liggen (wat moet ik toch zonder mijn oma, haha), ik vond ze ook bij H&M en bij Jan de Grote Kleinvakman op de Albert Cuyp.  Die van de H&M kunnen op je jasje worden gestreken maar de rest moest ik er helaas op naaien met wit of zwart garen.


Ik legde eerst de patches op de plek waar ik ze op het jasje wilde hebben en maakte daar een foto van.


Vervolgens streek ik de strijkbare plaatjes (met een natte doek ertussen!) op mijn jasje.


De rest naaide ik er op.


Het met de hand de patches op mijn jasje naaien was even zwoegen, maar dan heb je ook wat! Ik ben heel blij met mijn unieke jasje. Wat vind jij van de denim met patches trend?

Binnenkort zal ik een outfit met dit jasje delen.

Comments

comments