DIY: Studded phonecase

Ben je net als ik, ook je telefoonhoesjes zo snel zat? En wissel je ze het liefst om de zoveel tijd om? Lees dan snel verder want in deze post laat ik je zien hoe je zelf een studded phonecase maakt! 

Wat heb je nodig:

Studs, steentjes, strikjes, pailletjes… je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb al deze goodies bij een goedkope outlet gekocht. De meeste hobbywinkels hebben ook veel moois liggen of kijk gewoon even wat je al in huis hebt.

Verder heb je natuurlijk een telefoonhoesje nodig, ik gebruik hier een transparante case die ik online heb gekocht. And last but not least: Sterke lijm! Deze lijm beweert sterk genoeg te zijn om glas, steen en kunststof te lijmen, dus dat moet goed genoeg zijn.

Een wijze les: Deze lijm geeft hevige dampen af, dus hang er niet al te lang met je neus boven. Zoals ik heb gedaan…

Versieren

Ik liet mijn creativiteit de vrije loop en speelde wat met de stenen en studs. Door ze op verschillende manieren neer te leggen kwam ik erachter dat ik dit design het mooiste vind.

Vervolgens ben ik voorzichtig (met pincet) deze kleine zwarte steentje tussen de studs gaan lijmen. Dip het steentje in een druppeltje lijm en druk het goed aan. De lijm is doorzichtig en droogt ook transparant. Het is slim om je hoesje 24 uur te laten drogen voordat je hem daadwerkelijk gaat gebruiken.

And that’s it!
Simpel maar erg leuk, nu heb je jouw eigen, unieke phonecase. Dit is het design dat ik mooi vind, maar je kunt er natuurlijk alle kanten mee op. Hieronder zie je nog twee alternatieven die ik heb gemaakt ter inspiratie.

Ik heb dit hoesje al bijna een week om mijn telefoon, en alle steentjes zitten er nog op. Deze lijm krijgt een thumbs up van mij!

 

Comments

comments