Do: draag een bandana als bikini topje

De bandana, ik ben dol op ‘m! Mega handig om in je haar te knopen op een bad hair day of op het strand. Maar naast als haaraccessoire, kun je hem ook gebruiken als bikini topje. Heh, hoe?

Vouw je bandana in een driehoek en knoop hem aan de langste uiteinden om je bikini topje heen. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot je bandana is of dit past, (ik kon deze nét vastgeknoopt krijgen) maar als hij te klein is om om te knopen kun je ook eenvoudig de uiteinden aan de achterkant van een simpel bikini topje naaien. Ik draag mijn zwarte bandeau bikini topje er onder voor de stevigheid, maar heb met één simpele bandana meteen een aparte bikini. Je kunt er prima mee zwemmen, maar dan moet je je bandana wel gelijk even uitwassen. Met een simpele zwarte short kun je de bandana trouwens ook prima als gewoon topje dragen! Wat vind je van mijn bandana topje? 

Comments

comments