Hoe draag je gekleurde mascara?

Bijna elk merk komt ermee de laatste tijd: gekleurde mascara. Vandaag laat ik jullie drie manieren zien om gekleurde mascara te combineren. Ga je voor extreem of toch subtiel?


De mascara die ik gebruik is de ‘PUPA Vamp!’ in de kleur 301. Deze mascara heeft een heel mooie ‘royal blue’ tint. Ik vind hem echt prachtig! Gekleurde mascara lijkt lastig te combineren, maar eigenlijk valt dit wel mee. Er zijn superveel manieren om blauwe mascara te dragen. Ik laat je hieronder drie ooglooks zien.

Ooglook #1:


Dit is een look voor de echte dare devils. De combinatie van de goude en bruine oogschaduw met de felle mascara vind ik zelf heel vet. Ik kreeg heel veel complimenten toen ik deze look naar school droeg. Het is opvallend, maar ook niet ‘in your face’. Vriendinnen vroegen: “Draag je nou blauwe mascara?”. In het felle licht komt de mascara echt tot zijn recht. I love it!

Ooglook #2:


Als je graag wilt experimenteren met wat kleur raad ik je deze look aan. Breng de blauwe mascara alleen op je onderste wimpers aan. Op deze manier is je look net even anders dan normaal.

Ooglook #3:


Dit is mijn favoriete look! Lekker opvallend, maar toch subtiel. Breng de blauwe mascara alleen op je bovenste wimpers aan. Combineer het met een winged eyeliner, zwarte mascara op je onderste wimpers en smudge wat donkere oogschaduw op je onderste wimperrand.


Welke ooglook vind jij het leukst? Hoewel ik bij ooglook #1 de meeste complimenten kreeg, staat nummer drie met stip op de eerste plek. De mascara van PUPA is trouwens echt een aanrader! Hij brengt heel fijn aan en de kleur is lekker fel. Hij kost €17,50 en is online en bij de DA te koop.

Comments

comments