Droge lippen wegwerken met make-up

In dit artikel van Annette kon je al lezen hoe je je droge lippen kunt wegscrubben. Ik heb zelf in de ochtend geen tijd om mijn lippen te scrubben. Een snellere oplossing: lipstick! Ik laat je de do’s en don’ts zien van make-up bij droge lippen.


Ieuw, droge lippen… Vooral als het kouder wordt heb ik er snel last van. Een lipstick-verslaafde als ik wil ook tijdens deze vervelende periode gewoon lipsticks dragen. Niet elke lipstick kan op tegen de velletjes, maar ik laat je zien waar je naar op zoek moet gaan!

Don’ts


Laat ik maar beginnen met de don’ts tijdens de droge lippen periode. Ga vooral NIET voor:
-Pastelkleurtjes
-Parelmoerglans
-Matte lipsticks
-Lipgloss met een licht kleurtje/shimmer

Deze finishes accentueren de velletjes en dit is juist wat je niet wil! Matte producten drogen de lippen vaak uit en een lichte lipgloss trekt in de lijntjes, yuk!

Do’s


Maar wat kun je dan wel gebruiken? Kies voor:
-Glanzende/glossy lipsticks
-Glanzende, donkere kleuren
-Lipgloss zonder shimmer of glitter
-Een verzorgende lippenbalsem (eventueel met een leuk kleurtje)

Deze finishes verzorgen de lippen en ze maken de velletjes als het ware plat, waardoor je ze niet meer ziet.


Ga dus niet voor matte- of parelmoerkleuren, maar kies voor glans! Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt gehad. Succes!

Comments

comments