Met droogshampoo volume creëren

Deze droogshampoo spray stond al een poosje op mij te wachten tussen al die beautyproducten in mijn badkamer. Met deze shampoo kun je heel easy volume creëren. Ben jij benieuwd hoe?

Droogshampoo = meer volume?

Droogshampoo gebruik ik nooit om m’n haar even snel mee ‘schoon’ te maken. Ik heb het gevoel dat het alleen maar viezer wordt door die spray. Maar het is wel heel handig om je coupe een volume boost te geven. Ik gebruik de droogshampoo van Batiste.


Op de eerste afbeelding zie je hoe mijn haar er normaal gesproken uitziet (weinig volume dus). Ik pak steeds een paar grote plukken haar en hou deze omhoog, zodat de spray bij de haarwortels komt. Met mijn handen kneed ik mijn haren in model.

Ik gooi mijn haren ook even naar voren. Zo kan ik goed bij de onderkant.

The result!


De droogshampoo geeft echt meer volume aan mijn coupe. Maar jammer genoeg is dat volume er snel weer uit. De enige manier om het weer terug te krijgen is om regelmatig met je handen je haar omhoog te kneden.

Ik vind de droogshampoo handig, maar voor het dagelijkse leven ga ik het niet gebruiken. Dit is wel een handige trick als je snel volume wil creëren voor bijvoorbeeld een leuk feestje.

Comments

comments