Dupe Alert: YSL Rouge Pur Couture nr. 19

Één van mijn favoriete luxe merken is YSL. De verpakking van de lipsticks is niet alleen prachtig, maar ook de kwaliteit en de kleuren zijn geweldig. Er is alleen één minpunt: het prijskaartje… Gelukkig heb ik een dupe gevonden van de YSL Rouge Pur Couture nr. 19. 

Aanschouw hier de verpakking van de lipsticks. Zelfs de verpakking van de dupe heeft iets weg van YSL. Toen ik de dupe voor het eerst aanbracht, kwam hij me al zo bekend voor en ineens wist ik het! Hij leek als twee druppels water op mijn geliefde YSL lipstick.

Aanschouw hier de gelijkenissen. De dupe is de BE Creative Make Up Limited Edition Intense lipstick in de kleur 018 Change, Een hele mond vol! De lipstick is ook in een ‘normale’ verpakking te koop.


Zie links YSL en rechts BE. Zoals je kunt zien is de dupe iets meer sheer dan de YSL lipstick, maar de kleur is vrijwel identiek.


En hier nog wat lipswatches. Zie bovenaan YSl en onder BE.


Zie links de dupe en rechts YSL. Hier kun je het verschil echt perfect zien. BE is iets transparanter en YSL dekt beter, maar de kleuren zijn eigenlijk hetzelfde.


Ik ben heel erg blij met de vondst van deze dupe. Nu kan ik mijn dupe meenemen in mijn tas voor een touch-up en de YSL netjes thuis laten! Voor de YSL lipstick betaal je € 33,95 en voor de dupe € 19,95.

Comments

comments