Ed Sheeran en Ella Henderson collaboration

Ella Henderson en Ed Sheeran zijn twee van onze favoriete Britse artiesten en nu werken ze misschien samen aan nieuwe muziek! Ella vertelt over de eerste keer dat ze Ed ontmoette! Lees het hier!

Ella Henderson werd bekend na haar deelname aan de Britse xFactor in 2012. Haar liedje ”Ghost” was ontzettend populair en nu heeft ze ook nog eens Ed Sheeran mogen ontmoeten! Als Ella gevraagd wordt of ze met de ”Thinking Out Loud” zanger muziek zou willen maken zegt zij:

”Heel graag zelfs! Wij zeiden het zelfs toen we elkaar voor het eerst zagen. Ik weet zeker dat we de tijd kunnen vinden om iets leuks samen te maken. Dat is zeker iets waar ik naar uitkijk! Ik wil heel graag met hem schrijven.”

Ella ontmoette Ed voor het eerst toen zij allebei bij The Voice Germany moesten optreden. Ze vlogen op dezelfde dag terug naar London om vervolgens allebei bij xFactor op te treden. Ella vroeg of Ed in haar vliegtuig mee wilde!

”Wij zaten allebei op hetzelfde schema, dus ik vroeg of hij met mij mee wilde vliegen in plaats van in zijn eentje de volgende dag. We waren gewoon aan het chillen in het vliegtuig!”, zegt de 19-jarige. ”Het was geweldig om hem te ontmoeten, hij is zo aardig en down to earth.”

Het klinkt alsof er een mooie vriendschap ontstaan is in dat vliegtuig!

Zouden jullie graag een liedje willen horen van Ed en Ella?

Comments

comments