Ed Westwick bij VS Fashion Show

De Victoria’s Secret show is morgenavond in Londen. Voor ons is het een grote droom om daar ooit eens bij te zien. Ook acteur Ed Westwick wil de show dolgraag van dichtbij zien.

Hottie Ed Westwick, also known as Chuck Bass van Gossip Girl, plaatste gisteren en superschattige foto op Instagram en Twitter. Bij de pic plaatste hij de tekst: ‘Lieve @VictoriasSecret, de VSFashionShow is eindelijk in mijn hometown, squeeze me in? Love Ed.” De droom van Ed lijkt uit te komen, want een paar uur later zette de 27-jarige acteur bij de foto dat hij Ed Razek heel dankbaar is. Voor degenen die niet weten wie Ed Razek is, hij is de executive producer van de show.

Ook plaatse hij op Twitter dat hij enorm enthousiast is over de show. “Ik kijk ernaar uit om dinsdagavond naar de Victoria’s Secret Fashion Show te gaan. Ed Razek is mijn held.” Waarop Mister Razek himself antwoordde: “Back at you my friend! You’re all set! See you on Tuesday!”

Morgenavond zullen er 5 Dutchies meelopen tijdens de show. Romee Strijd en Imaan Hammam paraderen voor de eerste keer over de catwalk van Victoria’s Secret. Maud Welzen, Bregje Heinen en Doutzen Kroes hebben al vaker shows gelopen voor het lingeriemerk. Doutzen mag alweer voor de zevende keer meelopen! De show wordt op 15 december december uitgezonden door Net5. We can’t wait!

(Bron foto: Instagram)

Comments

comments