Geef een boek cadeau

Wanneer een vriendin jarig is vind ik het soms nog wel-eens lastig om een cadeau te bedenken. Waar kan ik haar blij mee maken wat ze nog niet heeft? Hmm, waarom geef ik haar geen boek? Een boek waar ze écht iets mee kan! In dit artikel laat ik jullie een aantal boeken zien die leuk zijn als cadeau. 

Moleskine Style Journal
Een echte fashionista geef je de Moleskine Style Journal. Moleskine staat bekend om de mooie notitieboekjes, maar ze hebben ook een Passion collectie met onder anderen de Style Journal. Het boek bestaat uit 6 lege tabbladen en 6 tabbladen met een kopje zoals: trens, outfits en wishes en gifts. Het kopjes wishes en gifts is mijn favoriet. Hier plak ik alle items in die ik graag wil hebben. Ook staan er nog verschillende handigheidjes in de Moleskine zoals pagina’s met alle maten, een handleiding met wasvoorschriften, een adressen boekje voor je favoriete winkeltjes en nog veel meer.

One line a day
Dit is het perfecte cadeau voor een vriendin die een dagboek wil maar niet zo goed is in het bijhouden ervan. One line a day ziet er niet alleen mooi uit, maar het is erg stevig zodat je het jaren lang goed kunt bewaren. Het is een dagboekje waarin je 5 jaar lang, elke dag een paar zinnetjes kunt opschrijven. Elke dag heeft dus 1 bladzijde, die verdeeld is over meerdere jaren. Ik schrijf nu drie jaar in het boek waardoor ik een mooi overzicht heb van wat ik de afgelopen drie jaar heb gedaan op welke dag. Zo kun jij je gevoel, gedachten of een ervaring van die dag in het kort opschrijven.

Wreck this journal
Wreck this journal is een boek waar allerlei opdrachten in staan waarmee je het boek kunt vernielen. Opdrachten zoals: laat het boek uit, ga ermee onder de douche, plak hier bladeren en andere gevonden voorwerpen enzovoort. Laat je creativiteit erop los! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Je kunt er zelf voor kiezen of je het boek vernielt of er iets creatiefs meedoet. Dit boek geef ik aan vriendinnen die graag creatief bezig zijn, en het boekje zo leuk mogelijk willen bewerken. Maar ik weet bijna zeker dat iedereen graag een eigen Wreck this journal wil! Grumpy Cat & Boo
Tenslotte twee boeken voor alle dierenliefhebbers. Al denk ik dat iedereen een glimlach krijgt van Grumpy Cat en Boo, het schattige hondje. Grumpy Cat is de meester van een  naargeestige instelling. Het boek staat vol met grappige quotes en activiteiten. De bedoeling van Grumpy Cat is om je glimlach om te keren, maar stiekem moet ik toch wel lachen om dit boek. Ik heb twee vriendinnen al blij kunnen maken met dit boek! Dan heb een heel ander soort boek. Boo, little dog in the big city is een heel ander soort boek. Boo is een super cute en pluizig hondje die je het liefst meteen wilt knuffelen. Het boek staat vol schattige plaatjes van Bo en zijn vriendjes. Het boek laat een heleboel exclusieve foto’s zien van Boo terwijl hij zijn favoriete dingen doet: slapen, spelen, en de wereld ontdekken.

Welk boek kun jij aanraden om cadeau te doen?

Comments

comments