Review: De eyeliner stift

Ik ga de deur niet uit zonder eyeliner en oh: wat ben ik blij als mijn cateye/wing perfect is. Ik gebruik altijd een liquid eyeliner, met een lang kwastje. Voor de verandering wil ik wel een keer de Scandal Eyes Thick and Thin Eyeliner van Rimmel London gebruiken. Krijg ik hetzelfde resultaat? We zullen het zien!

Eerste indruk 


Ik heb wel vaker eyelinerstiften gezien, maar nooit eentje met een een schuine zijkant. En ja, de naam zegt het al: met deze eyeliner kun je een dunne streep of een dikke streep maken. Op mijn hand trek ik in ieder geval twee mooie donkere strepen. Smooth!


Ok, daar gaan we dan. Ik heb ervoor gekozen om met een dunne lijn te beginnen. Zo is er nog altijd een weg terug als het misgaat. Hm, ik krijg geen scherp lijntje bij m’n wimperrandje, dus ik moet ‘m nog een keer ‘inkleuren’. En helaas gaat trek ik geen strakke lijn zoals op mijn hand. Niet zo smooth dus.

The wing baby


Het belangrijkste en spannende moment: krijg ik een perfecte wing?! Ik moet zeggen dat mijn wing wel is gelukt, maar dat het wel even duurde, omdat ik even mijn draai moest vinden én de stift niet zo soepeltjes is. Helaas heb ik geen strakke wing.

Het resultaat


Voilà, het resultaat! Voor de eerste keer is dit niet verkeerd. Toch vind ik dat ik met een liquid eyeliner het beste resultaat krijg, omdat deze veel strakkere lijnen trekt en niet stroef is. Ik ga toch liever voor een strakke wing die ik krijg met een liquid eyeliner!

Welke eyeliner gebruik jij voor een perfecte winged look?

Comments

comments