FASHION: 3x clutch stijlen

We proudly present: 8 basics die niet in je garderobe mogen ontbreken. Lees hierover meer in het Fashionista Style Book. Annette showt hoe je een witte clutch stylet.

Een clutch is onmisbaar in mijn leven. Mijn sleutels, telefoon en lippenstift moet ik toch ergens in kwijt? Dit past allemaal niet in mijn broekzakken en naar een feestje draag ik graag een jurkje. Ik heb dan ook altijd een clutch bij me, zodat ik mijn spullen gemakkelijk bij me kan houden! Vandaag laat ik drie manieren zien hoe ik mijn clutch kan stylen.

Bij de eerste outfit draag ik mijn clutch wat stoerder. De clutch is van Boohoo en kost 25 euro. Verder draag ik hoge laarzen van SPM, een trui van Primark en mijn zwarte skinny jeans, ook van Primark. Onder mijn trui heb ik een witte blouse aan. Deze look is casual chic: comfortabel, maar toch netjes.

Een clutch is erg handig wanneer je een jurkje aan hebt! Hier draag ik mijn favoriete, zwarte jurkje van Forever21 met een zwart vestje van New Look. De witte clutch valt lekker op bij mijn geheel zwarte outfit en is daarmee een echt eye-catcher!

Deze outfit is mijn favoriet! De hartjesblouse is superschattig en de witte clutch past hier perfect bij. De blouse en het rokje zijn allebei van H&M. Deze look is super classy en is voor een feestje, maar ook voor een schooldag geschikt.

Hoe stijl jij je clutch?

Het Fashionista Style Book staat vol met álles wat je als modeliefhebber moet weten. Van de modegeschiedenis over de eerste killer heels, de beste tips voor jouw stijl en body shape tot de zeven beste never out of style trends en nog veel meer. Vanaf nu koop je het Fashionista Style Boek in de winkel. Of bestel hem via deze pagina!

Comments

comments